Ons IKC

Van 3 maanden tot 13 jAAR

IKC Het Krsital is een kleurrijk Christelijk kindcentrum in de wijk Sterrenburg. Wij bestaan uit een kinderdagverblijf, peuteropvang, basisschool, voorschoolse opvang, naschoolse opvang en vakantieopvang. Door dit volledige aanbod voelen u en uw kind(eren) zich thuis vanaf 3 maanden tot en met hun 13e jaar.

Rijke schooldag
Wij bieden de kinderen een rijk aanbod. Leren door denken en doen! Dit houdt in dat wij op dinsdag en donderdag, onderwijs combineren met opvang tot minimaal 17:00 uur. Door deze verlengde dag hebben de kinderen afwisselend aanbod van leertijd en speeltijd. Daarnaast is er structureel ruimte voor een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning.

Thematisch aanbod
Tijdens ons aanbod wordt thematisch gewerkt. De thema’s zijn zorgvuldig gekozen. Elk thema is een voorbereiding op een volgend thema. Bijvoorbeeld: Eet smakelijk – Gezondheid – Culturele verschillen. Zo sluit het aanbod van het kinderdagverblijf al aan op het aanbod later in groep 8.

Voordelen op een rij
– Aandacht voor Christelijke identiteit;
– Leren door denken en doen;
– Gezonde balans tussen inspanning en ontspanning;
– Aanbod van 07:00 tot 18:00 uur mogelijk;
– Totaalaanbod middels thema’s;
– Gegarandeerd plek op de BSO op dinsdag en donderdag;
– Aanbod op passende leslocaties in één gebouw.

Wilt uw kind meezingen op het koor? Aanmelden kan door de naam, leeftijd en groep van uw kind te mailen naar kristalkoor@gmail.com

Scroll naar boven